Om Scandinavia

Scandinavia Insurance Group AB har varit I familjens ägo sedan 1984, då Jan Carlqvist grundande bolaget som då hette Scandinavia Försäkringskonsult Jan Carlqvist AB. Familjen Carlqvist är en gammal försäkringsfamilj och idag drivs bolaget av mig Magnus Carlqvist som 3e generationens försäkringsperson.

Bolagets nuvarande namn valde vi 2014 då även Kenth Waldemar kom in som delägare.  Kenth har en gedigen försäkringsbakgrund och idag är hans roll i bolaget styrelseordförande.

Scandinavias vision är att vara den förmedlarbyrå som anpassat sig bäst till små och medelstoras företags försäkringsbehov. Vi vill vara den förmedlare som du som företagare finner mest kreativ och kommer med dom mest innovativa försäkringslösningar för dig och ditt företag.

Scandinavias mission
Idag arbetar bolaget med skadeförsäkring såsom företag, fastigheter, fordon, ansvarsprodukter, ja praktiskt taget allt inom skadeförsäkring Vi är som bolag innovativa, in lyssnade och ställer alltid kundens behov i fokus. Vi gillar nytänkande och ingen försäkringsuppgift är för oss främmande.

Tillgänglighet, hög kvalitet och bra service är självklart och viktigt för Scandinavia.